Efternavn ColittiAt vide mere om Colitti efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colitti efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colitti.

Colitti efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colitti, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colitti helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colitti

Se kort over efternavn Colitti

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colitti i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colitti, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colitti, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colitti efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colitti efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colitti er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colitti i verden

 1. Italien Italien (415)
 2. USA USA (148)
 3. Brasilien Brasilien (52)
 4. Canada Canada (38)
 5. Frankrig Frankrig (14)
 6. Australien Australien (8)
 7. Belgien Belgien (3)
 8. Tyskland Tyskland (2)
 9. Spanien Spanien (2)
 10. Argentina Argentina (1)
 11. Chile Chile (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. England England (1)
 14. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 15. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colitti rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colitti efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colitti er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colitti er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colitti gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colitti, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colitti.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colitti, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colitti, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colitti kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colitti, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coletti
 2. Coliati
 3. Colotti
 4. Colitto
 5. Cellitti
 6. Ciletti
 7. Clitte
 8. Colatto
 9. Colautti
 10. Coleti
 11. Coletta
 12. Colette
 13. Coletto
 14. Collati
 15. Colleti
 16. Colletti
 17. Clotti
 18. Caletti
 19. Colita
 20. Colauti
 21. Celotti
 22. Culotti
 23. Culatti
 24. Calautti
 25. Calito
 26. Celletti
 27. Celotto
 28. Cholette
 29. Cilotta
 30. Claitt
 31. Clatt
 32. Cliatt
 33. Cliett
 34. Clite
 35. Clott
 36. Clottu
 37. Colat
 38. Colato
 39. Colet
 40. Coleta