Efternavn ColetaAt vide mere om Coleta efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coleta efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coleta.

Coleta efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coleta, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coleta helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coleta

Se kort over efternavn Coleta

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coleta i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coleta, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coleta, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coleta efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coleta efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coleta er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coleta i verden

 1. Brasilien Brasilien (1681)
 2. Filippinerne Filippinerne (1228)
 3. Frankrig Frankrig (299)
 4. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (239)
 5. Portugal Portugal (85)
 6. USA USA (29)
 7. Canada Canada (12)
 8. Indonesien Indonesien (10)
 9. Spanien Spanien (5)
 10. Argentina Argentina (2)
 11. Uganda Uganda (2)
 12. Sydafrika Sydafrika (1)
 13. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 14. Østrig Østrig (1)
 15. Australien Australien (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Hviderusland Hviderusland (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Chile Chile (1)
 20. England England (1)
 21. Skotland Skotland (1)
 22. Italien Italien (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Mexico Mexico (1)
 25. Malaysia Malaysia (1)
 26. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 27. Paraguay Paraguay (1)
 28. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coleta rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coleta efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coleta er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coleta er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coleta gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coleta. Dette skyldes, at efternavnet Coleta ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Coleta eller nogle af de efternavne, der ligner Coleta, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coleta blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coleta med en fælles rod.

 1. Celeta
 2. Cleta
 3. Colet
 4. Colete
 5. Coleti
 6. Coleto
 7. Coletta
 8. Colta
 9. Culeta
 10. Colita
 11. Calata
 12. Calet
 13. Calleta
 14. Calota
 15. Calta
 16. Celata
 17. Cholet
 18. Cleda
 19. Clet
 20. Cleto
 21. Clety
 22. Clota
 23. Colat
 24. Colato
 25. Coldea
 26. Colette
 27. Coletti
 28. Coletto
 29. Colida
 30. Collet
 31. Colleti
 32. Collett
 33. Colletta
 34. Colot
 35. Colt
 36. Colte
 37. Coulet
 38. Culita
 39. Culota
 40. Celeita