Efternavn CofieldAt vide mere om Cofield efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofield efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofield.

Cofield efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofield, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofield helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofield

Se kort over efternavn Cofield

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofield i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofield, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofield, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofield efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofield efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofield er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofield i verden

 1. USA USA (6705)
 2. Canada Canada (83)
 3. England England (63)
 4. Australien Australien (60)
 5. Sverige Sverige (6)
 6. Mexico Mexico (3)
 7. Frankrig Frankrig (2)
 8. Filippinerne Filippinerne (2)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Skotland Skotland (1)
 11. Irland Irland (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofield rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofield efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofield er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofield er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cofield, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cofield, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Cofield eller nogle af de efternavne, der ligner Cofield, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cofield blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cofield med en fælles rod.

 1. Coefield
 2. Coffield
 3. Coofield
 4. Copfield
 5. Cowfield
 6. Caufield
 7. Coffelt
 8. Cheffield
 9. Cobbold
 10. Cobbald
 11. Cabildo
 12. Cavildo
 13. Cifaldi
 14. Covalt
 15. Covault
 16. Cubialde
 17. Coblet
 18. Cobalt
 19. Caballud
 20. Cabellud
 21. Capaldi
 22. Capaldo
 23. Capelet
 24. Cavelet
 25. Chapelet
 26. Cobaleda
 27. Covaleda
 28. Cubilledo
 29. Cabalt
 30. Ciboldi
 31. Chobelet
 32. Chapelot
 33. Chapelat
 34. Cabalet
 35. Caballet
 36. Capelete
 37. Capeleti
 38. Caplat
 39. Caplette
 40. Cavaleta