Efternavn CoffieldAt vide mere om Coffield efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coffield efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coffield.

Coffield efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coffield, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coffield helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coffield

Se kort over efternavn Coffield

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coffield i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coffield, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coffield, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coffield efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coffield efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coffield er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coffield i verden

 1. USA USA (2360)
 2. England England (215)
 3. Skotland Skotland (212)
 4. Canada Canada (36)
 5. Australien Australien (26)
 6. Irland Irland (13)
 7. Kina Kina (2)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Bolivia Bolivia (1)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 15. Sydkorea Sydkorea (1)
 16. Liberia Liberia (1)
 17. Marokko Marokko (1)
 18. Mexico Mexico (1)
 19. Portugal Portugal (1)
 20. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coffield rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coffield efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coffield er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coffield er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coffield gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coffield. Dette skyldes, at efternavnet Coffield ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coffield, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coffield, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Coffield eller nogle af de efternavne, der ligner Coffield, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coffield blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coffield med en fælles rod.

 1. Coefield
 2. Cofield
 3. Coofield
 4. Copfield
 5. Cowfield
 6. Caufield
 7. Cheffield
 8. Coffelt
 9. Cobbold
 10. Cobbald
 11. Cabildo
 12. Cavildo
 13. Chifflet
 14. Cifaldi
 15. Cobaleda
 16. Covaleda
 17. Covalt
 18. Covault
 19. Cubialde
 20. Coblet
 21. Cobalt
 22. Cabalet
 23. Caballud
 24. Cabellud
 25. Capaldi
 26. Capaldo
 27. Capelet
 28. Capelete
 29. Capeleti
 30. Cavaleta
 31. Cavelet
 32. Chapelet
 33. Chaplet
 34. Chevillet
 35. Chifflot
 36. Cubilledo
 37. Cabalt
 38. Capuleto
 39. Ciboldi
 40. Chobelet