Efternavn CoefieldAt vide mere om Coefield efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coefield efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coefield.

Coefield efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coefield, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coefield helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coefield

Se kort over efternavn Coefield

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coefield i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coefield, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coefield, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coefield efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coefield efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coefield er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coefield i verden

 1. USA USA (327)
 2. England England (11)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coefield rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coefield efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coefield er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coefield er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coefield gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coefield. Dette skyldes, at efternavnet Coefield ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Coefield eller nogle af de efternavne, der ligner Coefield, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coefield blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coefield med en fælles rod.

 1. Coffield
 2. Cofield
 3. Coofield
 4. Copfield
 5. Cowfield
 6. Caufield
 7. Cheffield
 8. Coffelt
 9. Cobbold
 10. Cobbald
 11. Cabildo
 12. Cavildo
 13. Chevillet
 14. Cifaldi
 15. Cobaleda
 16. Covaleda
 17. Covalt
 18. Covault
 19. Cubialde
 20. Coblet
 21. Cobalt
 22. Cabalet
 23. Caballud
 24. Cabellud
 25. Capaldi
 26. Capaldo
 27. Capelet
 28. Capelete
 29. Capeleti
 30. Cavaleta
 31. Cavelet
 32. Cebollada
 33. Chapelet
 34. Chaplet
 35. Chevalot
 36. Chifflet
 37. Chifflot
 38. Cubilledo
 39. Cabalt
 40. Capuleto