Efternavn CoêlhoAt vide mere om Coêlho efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coêlho efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coêlho.

Coêlho efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coêlho, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coêlho helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coêlho

Se kort over efternavn Coêlho

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coêlho i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coêlho, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coêlho, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coêlho efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coêlho efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coêlho er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coêlho i verden

 1. Brasilien Brasilien (141)
 2. USA USA (11)
 3. Belgien Belgien (1)
 4. Belize Belize (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. England England (1)
 7. Portugal Portugal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coêlho rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coêlho efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coêlho er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coêlho er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coêlho. Dette skyldes, at efternavnet Coêlho ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Coêlho eller nogle af de efternavne, der ligner Coêlho, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coêlho blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coêlho med en fælles rod.

 1. Coelho
 2. Coello
 3. Colao
 4. Colio
 5. Collao
 6. Collio
 7. Collo
 8. Colo
 9. Coleo
 10. Coelo
 11. Caillo
 12. Calao
 13. Calha
 14. Calio
 15. Callao
 16. Calleo
 17. Callo
 18. Calo
 19. Cayalo
 20. Celio
 21. Cello
 22. Celo
 23. Chalh
 24. Chalha
 25. Chalhi
 26. Chalo
 27. Chelh
 28. Chelhi
 29. Chelo
 30. Chiello
 31. Chilo
 32. Chulio
 33. Cielo
 34. Cilio
 35. Cillo
 36. Ciullo
 37. Coale
 38. Coalla
 39. Coalle
 40. Coel