Efternavn CohillAt vide mere om Cohill efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cohill efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cohill.

Cohill efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cohill, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cohill helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cohill

Se kort over efternavn Cohill

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cohill i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cohill, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cohill, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cohill efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cohill efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cohill er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cohill i verden

 1. USA USA (786)
 2. England England (1)
 3. Wales Wales (1)
 4. Ungarn Ungarn (1)
 5. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 6. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cohill rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cohill efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cohill er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cohill er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cohill gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cohill. Dette skyldes, at efternavnet Cohill ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cohill, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cohill.

At afgøre om efternavnet Cohill eller nogle af de efternavne, der ligner Cohill, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cohill blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cohill med en fælles rod.

 1. Cahill
 2. Chill
 3. Cohall
 4. Cohil
 5. Cowill
 6. Cahall
 7. Chall
 8. Chell
 9. Chiel
 10. Chil
 11. Chila
 12. Chile
 13. Chilla
 14. Chille
 15. Chilly
 16. Chilo
 17. Cohl
 18. Coil
 19. Coila
 20. Coile
 21. Coll
 22. Cooll
 23. Couell
 24. Coull
 25. Cowell
 26. Coilla
 27. Chili
 28. Cooil
 29. Couille
 30. Chiell
 31. Chillo
 32. Cahili
 33. Cohla
 34. Chilli
 35. Cehil
 36. Cahal
 37. Cahela
 38. Cail
 39. Caila
 40. Cailla