Efternavn Codonyer



At vide mere om Codonyer efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codonyer efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codonyer.

Codonyer efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codonyer, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codonyer helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codonyer

Se kort over efternavn Codonyer

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codonyer i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codonyer, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codonyer, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codonyer efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codonyer efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codonyer er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codonyer i verden

 1. Spanien Spanien (26)
 2. Andorra Andorra (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codonyer rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codonyer efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codonyer er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codonyer er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codonyer gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codonyer. Dette skyldes, at efternavnet Codonyer ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codonyer, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codonyer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Codonyer, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Codonyer, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Codoner
 2. Codner
 3. Codoñer
 4. Cotoner
 5. Cotner
 6. Cottner
 7. Cataner
 8. Cettner
 9. Chetner
 10. Chotiner
 11. Cotnoir
 12. Cutner
 13. Cetnar
 14. Coetmeur
 15. Cudmore
 16. Chatenier
 17. Cotmore
 18. Catinari
 19. Cadamuro
 20. çetiner
 21. Catanheira
 22. Chatainier
 23. Cutmore
 24. Cutamora
 25. Cattinari
 26. Cademartori
 27. Catemario
 28. Cetnarski
 29. Cetnarowski