Efternavn CodnerAt vide mere om Codner efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codner efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codner.

Codner efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codner, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codner helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codner

Se kort over efternavn Codner

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codner i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codner, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codner, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codner efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codner efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codner er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codner i verden

 1. USA USA (1108)
 2. Jamaica Jamaica (965)
 3. Canada Canada (433)
 4. England England (309)
 5. Australien Australien (56)
 6. Argentina Argentina (20)
 7. Caymanøerne Caymanøerne (14)
 8. Chile Chile (8)
 9. Sydafrika Sydafrika (6)
 10. Israel Israel (3)
 11. Slovakiet Slovakiet (2)
 12. Wales Wales (2)
 13. Sydkorea Sydkorea (2)
 14. Panama Panama (1)
 15. Sverige Sverige (1)
 16. Britiske Jomfruøer Britiske Jomfruøer (1)
 17. Bahamas Bahamas (1)
 18. Kina Kina (1)
 19. Cuba Cuba (1)
 20. Nordirland Nordirland (1)
 21. Honduras Honduras (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Oman Oman (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codner rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codner efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codner er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codner er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codner, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codner.

At afgøre om efternavnet Codner eller nogle af de efternavne, der ligner Codner, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codner blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codner med en fælles rod.

 1. Cotner
 2. Codoner
 3. Codonyer
 4. Cotoner
 5. Cottner
 6. Cutner
 7. Cataner
 8. Cetnar
 9. Cettner
 10. Chetner
 11. Chotiner
 12. Codoñer
 13. Cotnoir
 14. Coetmeur
 15. Cudmore
 16. Cotmore
 17. Catinari
 18. Cadamuro
 19. çetiner
 20. Chatenier
 21. Cutmore
 22. Cutamora
 23. Cetnarski
 24. Cattinari
 25. Catanheira
 26. Chatainier
 27. Catemario
 28. Cademartori
 29. Cetnarowski