Efternavn CodoñerAt vide mere om Codoñer efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codoñer efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codoñer.

Codoñer efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codoñer, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codoñer helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codoñer

Se kort over efternavn Codoñer

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codoñer i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codoñer, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codoñer, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codoñer efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codoñer efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codoñer er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codoñer i verden

 1. Spanien Spanien (340)
 2. Guatemala Guatemala (3)
 3. USA USA (2)
 4. Honduras Honduras (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codoñer rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codoñer efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codoñer er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codoñer er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codoñer gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codoñer. Dette skyldes, at efternavnet Codoñer ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Codoñer, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Codoñer, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codoñer kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codoñer, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Codonyer
 2. Codoner
 3. Codner
 4. Cotoner
 5. Cotner
 6. Cottner
 7. Cataner
 8. Cettner
 9. Chetner
 10. Chotiner
 11. Coetmeur
 12. Cotnoir
 13. Cudmore
 14. Cutner
 15. Cotmore
 16. Cetnar
 17. Cadamuro
 18. çetiner
 19. Chatenier
 20. Cutmore
 21. Catinari
 22. Cutamora
 23. Cattinari
 24. Catanheira
 25. Chatainier
 26. Cademartori
 27. Catemario
 28. Cetnarski
 29. Cetnarowski