Efternavn CodolaAt vide mere om Codola efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codola efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codola.

Codola efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codola, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codola helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codola

Se kort over efternavn Codola

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codola i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codola, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codola, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codola efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codola efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codola er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codola i verden

 1. Spanien Spanien (56)
 2. USA USA (11)
 3. Italien Italien (6)
 4. Frankrig Frankrig (1)
 5. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codola rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codola efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codola er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codola er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codola. Dette skyldes, at efternavnet Codola ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codola, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codola.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Codola, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Codola, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codola kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codola, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Codol
 2. Codolo
 3. Cedola
 4. Cetola
 5. Ciotola
 6. Codal
 7. Codella
 8. Codill
 9. Cotela
 10. Cotoli
 11. Codelia
 12. Cedula
 13. Codel
 14. Codl
 15. Cedolia
 16. Caddle
 17. Cadel
 18. Cadell
 19. Cadella
 20. Cadelo
 21. Cadile
 22. Cadilla
 23. Cadle
 24. Cadolle
 25. Catala
 26. Catela
 27. Catlla
 28. Catol
 29. Cedella
 30. Cidel
 31. Ciotoli
 32. Citoula
 33. Cotal
 34. Cotel
 35. Cotele
 36. Cotelea
 37. Cotell
 38. Cotella
 39. Cotelo
 40. Cotilla