Efternavn CodeliaAt vide mere om Codelia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codelia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codelia.

Codelia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codelia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codelia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codelia

Se kort over efternavn Codelia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codelia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codelia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codelia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codelia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codelia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codelia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codelia i verden

 1. Chile Chile (95)
 2. Argentina Argentina (48)
 3. USA USA (38)
 4. Nigeria Nigeria (11)
 5. Filippinerne Filippinerne (5)
 6. Italien Italien (2)
 7. Botswana Botswana (1)
 8. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 9. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codelia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codelia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codelia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codelia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codelia, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codelia.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codelia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codelia, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codelia eller nogle af de efternavne, der ligner Codelia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codelia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codelia med en fælles rod.

 1. Codella
 2. Cadella
 3. Cedella
 4. Codola
 5. Cotela
 6. Cotelea
 7. Cotella
 8. Cidalia
 9. Coteli
 10. Codello
 11. Codel
 12. Cedolia
 13. Cadel
 14. Cadell
 15. Cadello
 16. Cadelo
 17. Cadilla
 18. Catela
 19. Catella
 20. Caudeli
 21. Cidel
 22. Codal
 23. Codill
 24. Codol
 25. Cotel
 26. Cotele
 27. Cotell
 28. Cotelo
 29. Cotiella
 30. Cotilla
 31. Cotoli
 32. Cowdell
 33. Cudel
 34. Cedilla
 35. Cateli
 36. Cudali
 37. Cedula
 38. Cadelli
 39. Codl
 40. Codolo