Efternavn CodellaAt vide mere om Codella efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codella efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codella.

Codella efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codella, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codella helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codella

Se kort over efternavn Codella

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codella i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codella, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codella, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codella efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codella efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codella er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codella i verden

 1. Italien Italien (488)
 2. USA USA (398)
 3. Filippinerne Filippinerne (74)
 4. Schweiz Schweiz (22)
 5. Argentina Argentina (19)
 6. Venezuela Venezuela (12)
 7. Uruguay Uruguay (9)
 8. Bahamas Bahamas (1)
 9. Cameroun Cameroun (1)
 10. Costa Rica Costa Rica (1)
 11. Danmark Danmark (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Frankrig Frankrig (1)
 14. England England (1)
 15. Sydkorea Sydkorea (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codella rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codella efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codella er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codella er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codella gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codella, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codella.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Codella, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Codella, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codella kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codella, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codella eller nogle af de efternavne, der ligner Codella, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codella blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codella med en fælles rod.

 1. Cadella
 2. Cedella
 3. Cotella
 4. Codelia
 5. Codello
 6. Cadell
 7. Cadello
 8. Cadilla
 9. Catella
 10. Codill
 11. Codola
 12. Cotela
 13. Cotelea
 14. Cotell
 15. Cotiella
 16. Cotilla
 17. Cowdell
 18. Cedilla
 19. Codel
 20. Cadelli
 21. Cotello
 22. Cedelle
 23. Caddell
 24. Cadel
 25. Cadelo
 26. Cadillo
 27. Cadolle
 28. Cadwell
 29. Catela
 30. Catell
 31. Catelli
 32. Catello
 33. Catlla
 34. Caudell
 35. Cedillo
 36. Cidel
 37. Codal
 38. Codol
 39. Cotallo
 40. Cotel