Efternavn CoderreAt vide mere om Coderre efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coderre efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coderre.

Coderre efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coderre, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coderre helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coderre

Se kort over efternavn Coderre

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coderre i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coderre, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coderre, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coderre efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coderre efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coderre er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coderre i verden

 1. Canada Canada (2202)
 2. USA USA (1082)
 3. Australien Australien (2)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. England England (1)
 6. Indien Indien (1)
 7. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coderre rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coderre efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coderre er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coderre er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coderre. Dette skyldes, at efternavnet Coderre ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coderre, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coderre, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Codere
 2. Coder
 3. Codera
 4. Codero
 5. Coudere
 6. Cader
 7. Cadero
 8. Cadiere
 9. Cadore
 10. Cadre
 11. Cedeira
 12. Ceder
 13. Cedre
 14. Cidre
 15. Codrea
 16. Codru
 17. Cotarro
 18. Cotera
 19. Cotero
 20. Cotore
 21. Cotorro
 22. Couder
 23. Coudre
 24. Coutere
 25. Coutre
 26. Couture
 27. Cowder
 28. Cowdery
 29. Cudeiro
 30. Cuder
 31. Cudero
 32. Cowderoy
 33. Coter
 34. Codaro
 35. Chodera
 36. Cadare
 37. Coudiere
 38. Codro
 39. Codourey
 40. Cetre