Efternavn CoderaAt vide mere om Codera efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codera efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codera.

Codera efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codera, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codera helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codera

Se kort over efternavn Codera

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codera i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codera, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codera, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codera efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codera efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codera er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codera i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (4188)
 2. Italien Italien (65)
 3. USA USA (41)
 4. Spanien Spanien (30)
 5. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (9)
 6. Argentina Argentina (7)
 7. Canada Canada (5)
 8. Qatar Qatar (4)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 10. Tyskland Tyskland (2)
 11. Frankrig Frankrig (2)
 12. England England (2)
 13. Wales Wales (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Libanon Libanon (1)
 16. Mexico Mexico (1)
 17. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 18. Sverige Sverige (1)
 19. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codera rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codera efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codera er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codera er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codera, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codera.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codera kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codera, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codera eller nogle af de efternavne, der ligner Codera, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codera blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codera med en fælles rod.

 1. Coder
 2. Codere
 3. Codero
 4. Cotera
 5. Chodera
 6. Cader
 7. Cadero
 8. Cadira
 9. Cedeira
 10. Ceder
 11. Cetera
 12. Chiodera
 13. Cidra
 14. Citera
 15. Coderre
 16. Codrea
 17. Codru
 18. Cotero
 19. Couder
 20. Coudere
 21. Cowder
 22. Cowdery
 23. Cuder
 24. Cudero
 25. Caudera
 26. Chidera
 27. Chodra
 28. Coter
 29. Catera
 30. Codaro
 31. Chodyra
 32. Cedra
 33. Codro
 34. Chodura
 35. Cadeira
 36. Codori
 37. Chodara
 38. Cadar
 39. Cadier
 40. Cadiere