Efternavn CodruAt vide mere om Codru efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codru efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codru.

Codru efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codru, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codru helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codru

Se kort over efternavn Codru

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codru i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codru, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codru, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codru efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codru efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codru er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codru i verden

 1. Rumænien Rumænien (401)
 2. Moldova Moldova (27)
 3. Spanien Spanien (15)
 4. USA USA (3)
 5. Canada Canada (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codru rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codru efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codru er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codru er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codru. Dette skyldes, at efternavnet Codru ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codru kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codru, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codru eller nogle af de efternavne, der ligner Codru, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codru blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codru med en fælles rod.

 1. Codro
 2. Cadre
 3. Cedre
 4. Cedro
 5. Cidra
 6. Cidre
 7. Coder
 8. Codera
 9. Codere
 10. Codero
 11. Codrea
 12. Cotro
 13. Coudre
 14. Chodra
 15. Codaro
 16. Cedra
 17. Cotre
 18. Codori
 19. Cowdry
 20. Cadar
 21. Cader
 22. Cadero
 23. Cadira
 24. Cador
 25. Cadore
 26. Cadreau
 27. Cadrieu
 28. Cadroy
 29. Catre
 30. Caudry
 31. Cawdry
 32. Cedar
 33. Ceder
 34. Cedor
 35. Chodor
 36. Choudry
 37. Cidor
 38. Citro
 39. Coderre
 40. Cotera