Efternavn AbbinantiAt vide mere om Abbinanti efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbinanti efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbinanti.

Abbinanti efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbinanti, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbinanti helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbinanti

Se kort over efternavn Abbinanti

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbinanti i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbinanti, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbinanti, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbinanti efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbinanti efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbinanti er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbinanti i verden

 1. USA USA (343)
 2. Italien Italien (25)
 3. Frankrig Frankrig (9)
 4. Canada Canada (1)
 5. Kina Kina (1)
 6. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbinanti rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbinanti efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbinanti er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbinanti er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbinanti. Dette skyldes, at efternavnet Abbinanti ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbinanti, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbinanti.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbinanti, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbinanti, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbinanti kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbinanti, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbinante
 2. Abbenante
 3. Abenandi
 4. Abenante
 5. Avinante
 6. Abbamonte
 7. Abinin
 8. Abinon
 9. Abouinan
 10. Avenant
 11. Avenenti
 12. Avinent
 13. Avvenenti
 14. Abbamondi
 15. Abenan
 16. Apinaniz
 17. Abnanay
 18. Abounaim
 19. Avenancio
 20. Afnan
 21. Abu mandil
 22. Apinyan
 23. Auvinen
 24. Avinon
 25. Avvenente
 26. Afman
 27. Afonin
 28. Apiñaniz
 29. Aveman
 30. Avemann
 31. Avenon
 32. Abiñon
 33. Abunimeh
 34. Abu namous
 35. Avanyan
 36. Aviñon
 37. Aubameyang
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad