Efternavn AbbenanteAt vide mere om Abbenante efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbenante efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbenante.

Abbenante efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbenante, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbenante helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbenante

Se kort over efternavn Abbenante

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbenante i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbenante, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbenante, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbenante efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbenante efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbenante er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbenante i verden

 1. USA USA (205)
 2. Italien Italien (132)
 3. Argentina Argentina (51)
 4. Tyskland Tyskland (12)
 5. Australien Australien (7)
 6. Brasilien Brasilien (4)
 7. Canada Canada (1)
 8. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbenante rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbenante efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbenante er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbenante er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbenante gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbenante. Dette skyldes, at efternavnet Abbenante ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbenante, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbenante.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbenante, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbenante, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abbinante
 2. Abenante
 3. Abbinanti
 4. Abbamonte
 5. Abenandi
 6. Avenant
 7. Abenan
 8. Avinante
 9. Avvenente
 10. Avenenti
 11. Avvenenti
 12. Abnanay
 13. Abinin
 14. Abinon
 15. Abouinan
 16. Abounaim
 17. Aveman
 18. Avemann
 19. Avenancio
 20. Avenon
 21. Avinent
 22. Afnan
 23. Abbamondi
 24. Apinaniz
 25. Afman
 26. Afonin
 27. Apiñaniz
 28. Abiñon
 29. Aubameyang
 30. Abunimeh
 31. Abu mandil
 32. Abu namous
 33. Apinyan
 34. Avanyan
 35. Auvinen
 36. Avinon
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad