Efternavn AbbamondiAt vide mere om Abbamondi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbamondi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbamondi.

Abbamondi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbamondi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbamondi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbamondi

Se kort over efternavn Abbamondi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbamondi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbamondi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbamondi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbamondi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbamondi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbamondi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbamondi i verden

 1. Italien Italien (117)
 2. USA USA (69)
 3. Frankrig Frankrig (2)
 4. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbamondi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbamondi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbamondi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbamondi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbamondi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbamondi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbamondi.

 1. Abbamonte
 2. Abbinanti
 3. Abenandi
 4. Abu mandil
 5. Abbenante
 6. Abbinante
 7. Abinon
 8. Abiñon
 9. Abnanay
 10. Abenante
 11. Abinin
 12. Abouinan
 13. Abounaim
 14. Afman
 15. Afonin
 16. Aveman
 17. Avemann
 18. Avenenti
 19. Avenon
 20. Aviñon
 21. Afnan
 22. Avvenenti
 23. Aubameyang
 24. Abenan
 25. Abu namous
 26. Avinon
 27. Apiñaniz
 28. Avenancio
 29. Avenant
 30. Avinent
 31. Abunimeh
 32. Apinyan
 33. Avanyan
 34. Auvinen
 35. Apinaniz
 36. Avinante
 37. Avvenente
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad