Efternavn AbberleyAt vide mere om Abberley efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abberley efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abberley.

Abberley efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abberley, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abberley helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abberley

Se kort over efternavn Abberley

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abberley i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abberley, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abberley, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abberley efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abberley efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abberley er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abberley i verden

 1. England England (301)
 2. Wales Wales (54)
 3. USA USA (33)
 4. Skotland Skotland (28)
 5. Australien Australien (23)
 6. Danmark Danmark (5)
 7. Italien Italien (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abberley rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abberley efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abberley er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abberley er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abberley, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abberley, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aberle
 2. Apperley
 3. Abarle
 4. Aberli
 5. Abrell
 6. Abriel
 7. Aprelev
 8. Aupperle
 9. Aupperlee
 10. Abrile
 11. Aberola
 12. Aberlich
 13. Abrales
 14. Abraila
 15. Abralde
 16. Abraldes
 17. Abraldez
 18. Abrial
 19. Abril
 20. Abrill
 21. Abriola
 22. Abrol
 23. Aprile
 24. Aubarell
 25. Auferil
 26. Averell
 27. Averill
 28. Averoldi
 29. Avrile
 30. Avrille
 31. Abriol
 32. Abarullo
 33. Aubril
 34. Averall
 35. Abrahall
 36. April
 37. Aprili
 38. Aprill
 39. Apuril
 40. Auvril