Efternavn AbarleAt vide mere om Abarle efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarle efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarle.

Abarle efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarle, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarle helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarle

Se kort over efternavn Abarle

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarle i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarle, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarle, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarle efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarle efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarle er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarle i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (133)
 2. Indien Indien (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarle rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarle efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarle er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarle er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarle, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarle, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abarle kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abarle, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abarle eller nogle af de efternavne, der ligner Abarle, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarle blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarle med en fælles rod.

 1. Aberle
 2. Aberli
 3. Abrile
 4. Abraila
 5. Abralde
 6. Abrell
 7. Abriel
 8. Abril
 9. Abrill
 10. Abrol
 11. Aprile
 12. Aubarell
 13. Avrile
 14. Aberola
 15. Abarullo
 16. Abrales
 17. Abberley
 18. Abrahall
 19. Abraldes
 20. Abraldez
 21. Abrial
 22. Abriola
 23. Apperley
 24. Aprelev
 25. April
 26. Aprili
 27. Aprill
 28. Apuril
 29. Aupperle
 30. Auvril
 31. Averell
 32. Averill
 33. Avril
 34. Avrill
 35. Avrille
 36. Abriol
 37. Aberlich
 38. Avarello
 39. Aubril
 40. Averall