Efternavn AbarulloAt vide mere om Abarullo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarullo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarullo.

Abarullo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarullo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarullo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarullo

Se kort over efternavn Abarullo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarullo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarullo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarullo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarullo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarullo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarullo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarullo i verden

 1. Venezuela Venezuela (649)
 2. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarullo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarullo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarullo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarullo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abarullo eller nogle af de efternavne, der ligner Abarullo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarullo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarullo med en fælles rod.

 1. Avarello
 2. Abarle
 3. Abrell
 4. Abrill
 5. Aubarell
 6. Aberle
 7. Aberli
 8. Abrahall
 9. Abraila
 10. Abralde
 11. Abrial
 12. Abriel
 13. Abril
 14. Abriola
 15. Abrol
 16. Aprill
 17. Averell
 18. Averill
 19. Avrill
 20. Avrille
 21. Avrillot
 22. Abriol
 23. Abrile
 24. Aberola
 25. Abrales
 26. Averall
 27. Abraldes
 28. Abraldez
 29. Aprelev
 30. April
 31. Aprile
 32. Aprili
 33. Apuril
 34. Auvril
 35. Averoldi
 36. Avril
 37. Avrile
 38. Abu riala
 39. Aberlich
 40. Aburahal