Efternavn AbaldoAt vide mere om Abaldo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaldo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaldo.

Abaldo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaldo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaldo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaldo

Se kort over efternavn Abaldo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaldo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaldo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaldo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaldo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaldo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaldo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaldo i verden

 1. Italien Italien (121)
 2. Filippinerne Filippinerne (76)
 3. USA USA (62)
 4. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (16)
 5. Brasilien Brasilien (11)
 6. Uruguay Uruguay (6)
 7. Canada Canada (5)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Togo Togo (1)
 11. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaldo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaldo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaldo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaldo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaldo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaldo. Dette skyldes, at efternavnet Abaldo ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaldo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaldo.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaldo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaldo, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abaldo eller nogle af de efternavne, der ligner Abaldo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaldo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaldo med en fælles rod.

 1. Abalde
 2. Abaldi
 3. Abalad
 4. Abaldea
 5. Abelda
 6. Abeledo
 7. Abild
 8. Avaldi
 9. Abeldt
 10. Abeldas
 11. Abeleda
 12. Abelludo
 13. Abelt
 14. Abhold
 15. Abollado
 16. Abolt
 17. Apilado
 18. Aubalat
 19. Aveledo
 20. Avoledo
 21. Ablet
 22. Abfalter
 23. Ablett
 24. Ablitt
 25. Ablott
 26. Abuladze
 27. Afelad
 28. Afeltro
 29. Affeld
 30. Affeldt
 31. Aflat
 32. Aflito
 33. Apellido
 34. Apelt
 35. Apelton
 36. Apolito
 37. Apolot
 38. Appold
 39. Appelido
 40. Afolad