Efternavn AbaldeaAt vide mere om Abaldea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaldea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaldea.

Abaldea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaldea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaldea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaldea

Se kort over efternavn Abaldea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaldea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaldea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaldea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaldea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaldea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaldea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaldea i verden

 1. Spanien Spanien (47)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaldea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaldea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaldea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaldea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaldea gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaldea. Dette skyldes, at efternavnet Abaldea ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaldea, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaldea.

At afgøre om efternavnet Abaldea eller nogle af de efternavne, der ligner Abaldea, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaldea blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaldea med en fælles rod.

 1. Abalde
 2. Abelda
 3. Abaldi
 4. Abaldo
 5. Abalad
 6. Abeldas
 7. Abeleda
 8. Abfalter
 9. Abild
 10. Avaldi
 11. Aboltef
 12. Abeldt
 13. Ablet
 14. Avallet
 15. Abeledo
 16. Abelt
 17. Abhold
 18. Ablett
 19. Ablitas
 20. Ablitt
 21. Ablott
 22. Abolt
 23. Abuladze
 24. Affolder
 25. Aflita
 26. Aubalat
 27. Abiltaev
 28. Abalotti
 29. Abelludo
 30. Abildgaard
 31. Abollado
 32. Afelad
 33. Afellad
 34. Afeltro
 35. Affeld
 36. Affeldt
 37. Affolter
 38. Aflat
 39. Aflito
 40. Apalategi