Efternavn AbaladAt vide mere om Abalad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalad.

Abalad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalad

Se kort over efternavn Abalad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalad i verden

 1. Niger Niger (8)
 2. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abalad. Dette skyldes, at efternavnet Abalad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abalad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abalad.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abalad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abalad, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abalad eller nogle af de efternavne, der ligner Abalad, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abalad blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abalad med en fælles rod.

 1. Abalde
 2. Abild
 3. Afelad
 4. Aubalat
 5. Abaldi
 6. Afolad
 7. Abaldo
 8. Abaldea
 9. Abelda
 10. Abeldas
 11. Abeleda
 12. Abeledo
 13. Abelt
 14. Abhold
 15. Abollado
 16. Abolt
 17. Abuladze
 18. Afellad
 19. Aflat
 20. Apilado
 21. Avaldi
 22. Abeldt
 23. Ablet
 24. Abelludo
 25. Abfalter
 26. Ablett
 27. Ablitas
 28. Ablitt
 29. Ablott
 30. Affeld
 31. Apelt
 32. Apolot
 33. Appold
 34. Aveledo
 35. Aviolat
 36. Abilahoud
 37. Avoledo
 38. Abiltaev
 39. Aboltef
 40. Abalotti