Efternavn AazawiAt vide mere om Aazawi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aazawi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aazawi.

Aazawi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aazawi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aazawi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aazawi

Se kort over efternavn Aazawi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aazawi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aazawi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aazawi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aazawi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aazawi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aazawi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aazawi i verden

 1. Canada Canada (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aazawi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aazawi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aazawi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aazawi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aazawi. Dette skyldes, at efternavnet Aazawi ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aazawi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aazawi.

At afgøre om efternavnet Aazawi eller nogle af de efternavne, der ligner Aazawi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aazawi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aazawi med en fælles rod.

 1. Azawi
 2. Aizawa
 3. Azzaui
 4. Akkawi
 5. Aazaoui
 6. Aakki
 7. Aaz
 8. Aeza
 9. Agahi
 10. Aiazzi
 11. Aiza
 12. Ajayi
 13. Akai
 14. Aoyagi
 15. Asai
 16. Ashaw
 17. Ashawe
 18. Auza
 19. Auzay
 20. Ayaza
 21. Ayza
 22. Aza
 23. Azaoui
 24. Azqui
 25. Azza
 26. Azzaoui
 27. Azzi
 28. Auzki
 29. Auzqui
 30. Ayaki
 31. Azi
 32. Aaas
 33. Aasa
 34. Aisawa
 35. Azah
 36. Awazi
 37. Aghaei
 38. Aaqaee
 39. Aaqaie
 40. Azao