Efternavn AageAt vide mere om Aage efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aage efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aage.

Aage efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aage, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aage helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aage

Se kort over efternavn Aage

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aage i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aage, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aage, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aage efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aage efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aage er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aage i verden

 1. Indien Indien (497)
 2. Irak Irak (115)
 3. Danmark Danmark (86)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 5. Norge Norge (4)
 6. USA USA (2)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. England England (1)
 9. Island Island (1)
 10. Kenya Kenya (1)
 11. Sydkorea Sydkorea (1)
 12. Nigeria Nigeria (1)
 13. Syrien Syrien (1)
 14. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aage rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aage efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aage er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aage er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aage gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aage. Dette skyldes, at efternavnet Aage ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aage, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aage.

 1. Aase
 2. Age
 3. Agge
 4. Aige
 5. Auge
 6. Aago
 7. Ayge
 8. Aas
 9. Aaz
 10. Ace
 11. Acee
 12. Ache
 13. Aga
 14. Agea
 15. Agee
 16. Ageo
 17. Agey
 18. Aggs
 19. Agi
 20. Agie
 21. Ago
 22. Agu
 23. Ague
 24. Agy
 25. Aice
 26. Aigi
 27. Aigue
 28. Aise
 29. Ake
 30. Akee
 31. Ashe
 32. Aske
 33. Asse
 34. Auce
 35. Aug
 36. Auga
 37. Aughe
 38. Augue
 39. Auke
 40. Ause