Efternavn AaqaeeAt vide mere om Aaqaee efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaqaee efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaqaee.

Aaqaee efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaqaee, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaqaee helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaqaee

Se kort over efternavn Aaqaee

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaqaee i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaqaee, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaqaee, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaqaee efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaqaee efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaqaee er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaqaee i verden

 1. Iran Iran (18514)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaqaee rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaqaee efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaqaee er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaqaee er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaqaee. Dette skyldes, at efternavnet Aaqaee ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaqaee kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaqaee, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aaqaee eller nogle af de efternavne, der ligner Aaqaee, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaqaee blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaqaee med en fælles rod.

 1. Aaqaie
 2. Aage
 3. Aase
 4. Acee
 5. Achaie
 6. Achee
 7. Acquaye
 8. Agee
 9. Akee
 10. Ashawe
 11. Auque
 12. Azque
 13. Aqa
 14. Aaas
 15. Aazawi
 16. Aasa
 17. Aghaei
 18. Ajaye
 19. Ah see
 20. Aahaj
 21. Asee
 22. Aakcha
 23. Aakki
 24. Aas
 25. Aaz
 26. Aca
 27. Acche
 28. Ace
 29. Acea
 30. Acey
 31. Acha
 32. Achau
 33. Ache
 34. Acheu
 35. Achey
 36. Ackah
 37. Ackey
 38. Acqua
 39. Acquah
 40. Acquoy