Efternavn AartsenAt vide mere om Aartsen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aartsen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aartsen.

Aartsen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aartsen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aartsen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aartsen

Se kort over efternavn Aartsen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aartsen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aartsen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aartsen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aartsen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aartsen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aartsen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aartsen i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (1202)
 2. Belgien Belgien (30)
 3. England England (26)
 4. Australien Australien (22)
 5. Canada Canada (22)
 6. USA USA (17)
 7. Finland Finland (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Frankrig Frankrig (2)
 10. Danmark Danmark (1)
 11. Egypten Egypten (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. New Zealand New Zealand (1)
 14. Filippinerne Filippinerne (1)
 15. Sverige Sverige (1)
 16. Thailand Thailand (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aartsen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aartsen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aartsen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aartsen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aartsen. Dette skyldes, at efternavnet Aartsen ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aartsen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aartsen.

 1. Aertsen
 2. Artsen
 3. Aartse
 4. Aarts
 5. Aertson
 6. Aertsens
 7. Aardsma
 8. Aerts
 9. Arteg
 10. Artes
 11. Artese
 12. Arties
 13. Artison
 14. Arts
 15. Artzer
 16. Artze
 17. Artsu
 18. Artesan
 19. Aarthus
 20. Artsy
 21. Aertz
 22. Aiartza
 23. Arades
 24. Ardes
 25. Ardison
 26. Ards
 27. Arduser
 28. Arotzena
 29. Arretxe
 30. Arretxea
 31. Artach
 32. Artaiz
 33. Artajo
 34. Artas
 35. Artasa
 36. Artaso
 37. Artasona
 38. Artauz
 39. Artaza
 40. Artazo