Efternavn AarthusAt vide mere om Aarthus efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aarthus efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aarthus.

Aarthus efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aarthus, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aarthus helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aarthus

Se kort over efternavn Aarthus

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aarthus i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aarthus, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aarthus, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aarthus efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aarthus efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aarthus er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aarthus i verden

 1. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aarthus rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aarthus efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aarthus er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aarthus er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aarthus. Dette skyldes, at efternavnet Aarthus ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aarthus, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aarthus.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aarthus, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aarthus, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aarts
 2. Artus
 3. Aartsen
 4. Aerts
 5. Artas
 6. Artauz
 7. Arteis
 8. Artes
 9. Arties
 10. Artis
 11. Artois
 12. Artos
 13. Arts
 14. Artusa
 15. Artusi
 16. Artuso
 17. Artuz
 18. Artouz
 19. Artsu
 20. Aartse
 21. Artiss
 22. Aardsma
 23. Aertsen
 24. Aertz
 25. Aiartza
 26. Aradas
 27. Arades
 28. Arados
 29. Ardes
 30. Ardis
 31. Ardois
 32. Ardouz
 33. Ards
 34. Ardys
 35. Aretusi
 36. Artach
 37. Artaiz
 38. Artajo
 39. Artasa
 40. Artaso