Efternavn AartseAt vide mere om Aartse efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aartse efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aartse.

Aartse efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aartse, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aartse helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aartse

Se kort over efternavn Aartse

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aartse i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aartse, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aartse, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aartse efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aartse efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aartse er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aartse i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (126)
 2. Belgien Belgien (2)
 3. Schweiz Schweiz (1)
 4. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aartse rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aartse efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aartse er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aartse er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aartse, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aartse.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aartse, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aartse, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aarts
 2. Aartsen
 3. Aerts
 4. Aertsen
 5. Artese
 6. Arts
 7. Artze
 8. Artsu
 9. Artsen
 10. Artsy
 11. Aardsma
 12. Aertz
 13. Aiartza
 14. Ards
 15. Arretxe
 16. Artas
 17. Artasa
 18. Artaso
 19. Arteg
 20. Artes
 21. Artesa
 22. Artesi
 23. Arteso
 24. Artice
 25. Arties
 26. Artis
 27. Artiso
 28. Artist
 29. Artiz
 30. Artos
 31. Artus
 32. Artusa
 33. Artusi
 34. Artuso
 35. Artuz
 36. Artz
 37. Artzer
 38. Artzt
 39. Artza
 40. Aretxe