Efternavn AamounAt vide mere om Aamoun efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aamoun efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aamoun.

Aamoun efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aamoun, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aamoun helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aamoun

Se kort over efternavn Aamoun

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aamoun i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aamoun, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aamoun, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aamoun efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aamoun efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aamoun er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aamoun i verden

 1. Marokko Marokko (1)
 2. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aamoun rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aamoun efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aamoun er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aamoun er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aamoun. Dette skyldes, at efternavnet Aamoun ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Aamoun eller nogle af de efternavne, der ligner Aamoun, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aamoun blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aamoun med en fælles rod.

 1. Aamoum
 2. Ammoun
 3. Amoun
 4. Aimon
 5. Amamou
 6. Ammon
 7. Amon
 8. Aymon
 9. Amoon
 10. Amoin
 11. Aameen
 12. Amouna
 13. Amoum
 14. Aamimi
 15. Aanan
 16. Ahmann
 17. Ahmian
 18. Aiman
 19. Aimone
 20. Aimoni
 21. Amain
 22. Aman
 23. Amann
 24. Ameen
 25. Amen
 26. Amian
 27. Amin
 28. Amion
 29. Amman
 30. Ammann
 31. Ammen
 32. Ammone
 33. Amyn
 34. Añon
 35. Ananou
 36. Annon
 37. Auman
 38. Aumann
 39. Aumen
 40. Ayman