Efternavn AameenAt vide mere om Aameen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aameen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aameen.

Aameen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aameen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aameen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aameen

Se kort over efternavn Aameen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aameen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aameen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aameen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aameen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aameen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aameen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aameen i verden

 1. Pakistan Pakistan (33773)
 2. Indien Indien (58)
 3. Thailand Thailand (2)
 4. USA USA (2)
 5. Grækenland Grækenland (1)
 6. Maldiverne Maldiverne (1)
 7. Malawi Malawi (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aameen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aameen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aameen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aameen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aameen. Dette skyldes, at efternavnet Aameen ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aameen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aameen.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aameen, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aameen, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aameen kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aameen, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aameen eller nogle af de efternavne, der ligner Aameen, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aameen blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aameen med en fælles rod.

 1. Ameen
 2. Amen
 3. Ammen
 4. Aumen
 5. Aymen
 6. Aimen
 7. Aamoun
 8. Ameena
 9. Aamimi
 10. Aanan
 11. Ahmann
 12. Ahmian
 13. Ahnen
 14. Ahonen
 15. Aiman
 16. Aimon
 17. Amain
 18. Aman
 19. Amann
 20. Amian
 21. Amin
 22. Amion
 23. Amman
 24. Ammann
 25. Ammon
 26. Amon
 27. Amyn
 28. Anien
 29. Annen
 30. Auman
 31. Aumann
 32. Ayman
 33. Aymon
 34. Aimin
 35. Amena
 36. Amoon
 37. Aamoum
 38. Ammoun
 39. Ameni
 40. Amoin