Efternavn AananouAt vide mere om Aananou efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aananou efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aananou.

Aananou efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aananou, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aananou helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aananou

Se kort over efternavn Aananou

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aananou i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aananou, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aananou, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aananou efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aananou efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aananou er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aananou i verden

 1. Marokko Marokko (136)
 2. Spanien Spanien (57)
 3. Frankrig Frankrig (1)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aananou rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aananou efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aananou er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aananou er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aananou, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aananou.

At afgøre om efternavnet Aananou eller nogle af de efternavne, der ligner Aananou, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aananou blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aananou med en fælles rod.

 1. Ananou
 2. Aanan
 3. Anano
 4. Amamou
 5. Amano
 6. Amiano
 7. Anan
 8. Anane
 9. Anani
 10. Anania
 11. Aniano
 12. Annan
 13. Annino
 14. Annon
 15. Anyanwu
 16. Ananue
 17. Aynan
 18. Anana
 19. Annania
 20. Amwano
 21. Aniwanou
 22. Aminou
 23. Amanow
 24. Anino
 25. Aanam
 26. Ainane
 27. Annane
 28. Annani
 29. Ahmann
 30. Ahnen
 31. Ahnin
 32. Aiman
 33. Aman
 34. Amane
 35. Amani
 36. Amanio
 37. Amann
 38. Amian
 39. Amiana
 40. Amiani