Efternavn AamotAt vide mere om Aamot efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aamot efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aamot.

Aamot efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aamot, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aamot helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aamot

Se kort over efternavn Aamot

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aamot i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aamot, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aamot, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aamot efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aamot efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aamot er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aamot i verden

 1. USA USA (463)
 2. Norge Norge (363)
 3. Australien Australien (21)
 4. Canada Canada (19)
 5. Sverige Sverige (15)
 6. Danmark Danmark (6)
 7. Tyskland Tyskland (4)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Kina Kina (1)
 10. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. England England (1)
 13. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aamot rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aamot efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aamot er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aamot er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aamot gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aamot. Dette skyldes, at efternavnet Aamot ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aamot, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aamot, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aamodt
 2. Aamoth
 3. Aamod
 4. Ahmat
 5. Ahmet
 6. Amat
 7. Amet
 8. Amiot
 9. Amit
 10. Amoth
 11. Amott
 12. Amyot
 13. Aymat
 14. Awamat
 15. Amoit
 16. Aimoto
 17. Ahamat
 18. Aanda
 19. Ahamad
 20. Ahamed
 21. Ahmad
 22. Ahmed
 23. Ahmeti
 24. Ainat
 25. Amad
 26. Amado
 27. Amadou
 28. Amata
 29. Amate
 30. Amati
 31. Amato
 32. Amed
 33. Ameti
 34. Amid
 35. Amiet
 36. Amiott
 37. Amith
 38. Amodo
 39. Amti
 40. Anat