Efternavn AamodtAt vide mere om Aamodt efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aamodt efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aamodt.

Aamodt efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aamodt, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aamodt helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aamodt

Se kort over efternavn Aamodt

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aamodt i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aamodt, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aamodt, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aamodt efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aamodt efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aamodt er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aamodt i verden

 1. Norge Norge (2113)
 2. USA USA (1095)
 3. Sverige Sverige (31)
 4. Danmark Danmark (25)
 5. Singapore Singapore (19)
 6. Canada Canada (16)
 7. Australien Australien (12)
 8. New Zealand New Zealand (12)
 9. Spanien Spanien (11)
 10. Tyskland Tyskland (5)
 11. Kina Kina (3)
 12. England England (3)
 13. Luxembourg Luxembourg (2)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Frankrig Frankrig (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 19. Mozambique Mozambique (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aamodt rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aamodt efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aamodt er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aamodt er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aamodt kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aamodt, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aamodt eller nogle af de efternavne, der ligner Aamodt, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aamodt blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aamodt med en fælles rod.

 1. Aamot
 2. Aamod
 3. Aamoth
 4. Amodo
 5. Amott
 6. Amodu
 7. Amoit
 8. Aanda
 9. Ahamad
 10. Ahamed
 11. Ahmad
 12. Ahmadi
 13. Ahmadu
 14. Ahmady
 15. Ahmat
 16. Ahmed
 17. Ahmet
 18. Ahmida
 19. Amad
 20. Amada
 21. Amade
 22. Amadi
 23. Amado
 24. Amadu
 25. Amat
 26. Amed
 27. Amedi
 28. Amedo
 29. Amet
 30. Amid
 31. Amido
 32. Amiet
 33. Amiot
 34. Amiott
 35. Amit
 36. Amodei
 37. Amodeo
 38. Amodia
 39. Amodio
 40. Amoedo