Efternavn AamodAt vide mere om Aamod efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aamod efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aamod.

Aamod efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aamod, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aamod helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aamod

Se kort over efternavn Aamod

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aamod i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aamod, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aamod, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aamod efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aamod efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aamod er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aamod i verden

 1. Egypten Egypten (153)
 2. Indien Indien (14)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aamod rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aamod efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aamod er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aamod er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aamod. Dette skyldes, at efternavnet Aamod ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aamod, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aamod, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aamod eller nogle af de efternavne, der ligner Aamod, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aamod blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aamod med en fælles rod.

 1. Aamodt
 2. Aamot
 3. Aamoth
 4. Ahamad
 5. Ahamed
 6. Ahmad
 7. Ahmed
 8. Amad
 9. Amed
 10. Amid
 11. Amodo
 12. Aimad
 13. Amodu
 14. Ammad
 15. Ahmid
 16. Ahamd
 17. Aanda
 18. Ahammed
 19. Ahmadi
 20. Ahmadu
 21. Ahmady
 22. Ahmat
 23. Ahmet
 24. Ahmida
 25. Ahmmed
 26. Amada
 27. Amade
 28. Amadi
 29. Amado
 30. Amadou
 31. Amadu
 32. Amat
 33. Amato
 34. Amedi
 35. Amedo
 36. Amet
 37. Amido
 38. Amiot
 39. Amit
 40. Amnad