Efternavn AagesenAt vide mere om Aagesen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aagesen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aagesen.

Aagesen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aagesen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aagesen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aagesen

Se kort over efternavn Aagesen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aagesen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aagesen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aagesen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aagesen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aagesen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aagesen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aagesen i verden

 1. Danmark Danmark (786)
 2. USA USA (298)
 3. Norge Norge (276)
 4. Brasilien Brasilien (45)
 5. Skotland Skotland (22)
 6. Sverige Sverige (19)
 7. England England (15)
 8. New Zealand New Zealand (13)
 9. Australien Australien (10)
 10. Canada Canada (6)
 11. Spanien Spanien (3)
 12. Argentina Argentina (2)
 13. Frankrig Frankrig (2)
 14. Chile Chile (1)
 15. Indonesien Indonesien (1)
 16. Nederlandene Nederlandene (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aagesen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aagesen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aagesen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aagesen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aagesen gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aagesen. Dette skyldes, at efternavnet Aagesen ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aagesen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aagesen.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aagesen, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aagesen, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aagesen kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aagesen, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Acheson
 2. Aggison
 3. Akeson
 4. Agosin
 5. Akueson
 6. Agusin
 7. Ackison
 8. Agasino
 9. Agasson
 10. Akesson
 11. Aswegan
 12. Asekun
 13. Agacan
 14. Ajaguin
 15. Accusani
 16. Agacino
 17. Agyekum
 18. Ashjian
 19. Ashkin
 20. Asokan
 21. Azizian
 22. Azizyan
 23. Azucena
 24. Azuzena
 25. Assassin
 26. Acosano
 27. Asashin
 28. Aga khan
 29. åkesson
 30. Aghasyan
 31. Ajuchan
 32. Asekenye
 33. Aghajan
 34. Aghekyan
 35. ákason
 36. ægisson
 37. Agogenang
 38. Akacan
 39. Achiquen
 40. Assisini