Efternavn ægissonAt vide mere om ægisson efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ægisson efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ægisson.

ægisson efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ægisson, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ægisson helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ægisson

Se kort over efternavn ægisson

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ægisson i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ægisson, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ægisson, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ægisson efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ægisson efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ægisson er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ægisson i verden

 1. Island Island (133)
 2. Danmark Danmark (5)
 3. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ægisson rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ægisson efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ægisson er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ægisson er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet ægisson eller nogle af de efternavne, der ligner ægisson, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet ægisson blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn ægisson med en fælles rod.

 1. Agasson
 2. Aggison
 3. åkesson
 4. Ackison
 5. Akesson
 6. ákason
 7. Aagesen
 8. Acheson
 9. Akeson
 10. Assassin
 11. Agosin
 12. Akueson
 13. Agusin
 14. Assignon
 15. Agasino
 16. Assognon
 17. Azizian
 18. Azizyan
 19. Asashin
 20. Agassounon
 21. Aghasyan
 22. Asicona
 23. Aghajan
 24. Agacan
 25. Achiquen
 26. Aguzzoni
 27. Assisini
 28. Assogna
 29. Accascina
 30. Accusani
 31. Agacino
 32. Agazzani
 33. Agazzini
 34. Aghajani
 35. Agyekum
 36. Akhazzan
 37. Ashcom
 38. Ashjian
 39. Ashkin
 40. Asokan