Efternavn åkessonAt vide mere om åkesson efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åkesson efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åkesson.

åkesson efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åkesson, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åkesson helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åkesson

Se kort over efternavn åkesson

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åkesson i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åkesson, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åkesson, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åkesson efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åkesson efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åkesson er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åkesson i verden

 1. Sverige Sverige (8416)
 2. Norge Norge (121)
 3. Danmark Danmark (27)
 4. Finland Finland (18)
 5. Estland Estland (8)
 6. Tyskland Tyskland (3)
 7. England England (3)
 8. Hong Kong Hong Kong (2)
 9. USA USA (2)
 10. Australien Australien (1)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Kina Kina (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Skotland Skotland (1)
 16. Grækenland Grækenland (1)
 17. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åkesson rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åkesson efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åkesson er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åkesson er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet åkesson, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner åkesson.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åkesson, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åkesson, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet åkesson kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner åkesson, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet åkesson eller nogle af de efternavne, der ligner åkesson, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet åkesson blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn åkesson med en fælles rod.

 1. Akesson
 2. Akeson
 3. ákason
 4. ægisson
 5. Acheson
 6. Ackison
 7. Agasson
 8. Akueson
 9. Aagesen
 10. Aggison
 11. Assassin
 12. Assognon
 13. Aswegan
 14. Asashin
 15. Aghasyan
 16. Aghekyan
 17. Akacan
 18. Agosin
 19. Asekun
 20. Agusin
 21. Assignon
 22. Akossinou
 23. Assogna
 24. Accascina
 25. Accusani
 26. Agacino
 27. Agasino
 28. Agyekum
 29. Akhazzan
 30. Ashcom
 31. Ashjian
 32. Ashkenazi
 33. Ashkenazy
 34. Ashkin
 35. Asokan
 36. Aussigny
 37. Azizian
 38. Azizyan
 39. Asikainen
 40. Acosano