Efternavn åmanAt vide mere om åman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åman.

åman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åman

Se kort over efternavn åman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åman i verden

 1. Sverige Sverige (1683)
 2. Finland Finland (448)
 3. Norge Norge (28)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner åman. Dette skyldes, at efternavnet åman ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åman, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. åhman
 2. Aiman
 3. Aman
 4. Amman
 5. Auman
 6. Ayman
 7. A man
 8. Aanan
 9. Ahmann
 10. Ahmian
 11. Aimon
 12. Amain
 13. Amane
 14. Amani
 15. Amann
 16. Amano
 17. Amen
 18. Amian
 19. Amin
 20. Ammann
 21. Ammen
 22. Ammon
 23. Amon
 24. Amyn
 25. Anan
 26. Annan
 27. Anyan
 28. Aumann
 29. Aumen
 30. Aymon
 31. Aynan
 32. Aimin
 33. Aymen
 34. Aimen
 35. Aimane
 36. Amany
 37. Amana
 38. Amyan
 39. Ahmane
 40. Aymane