Efternavn åhmanAt vide mere om åhman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åhman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åhman.

åhman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åhman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åhman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åhman

Se kort over efternavn åhman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åhman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åhman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åhman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åhman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åhman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åhman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åhman i verden

 1. Sverige Sverige (1464)
 2. Finland Finland (324)
 3. Norge Norge (8)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. England England (2)
 6. Belgien Belgien (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Estland Estland (1)
 9. Hong Kong Hong Kong (1)
 10. Irland Irland (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åhman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åhman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åhman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åhman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner åhman. Dette skyldes, at efternavnet åhman ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet åhman eller nogle af de efternavne, der ligner åhman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet åhman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn åhman med en fælles rod.

 1. åman
 2. Ahmann
 3. Ahmian
 4. Aiman
 5. Aman
 6. Amman
 7. Auman
 8. Ayman
 9. A man
 10. Ahmane
 11. Ahiman
 12. Aanan
 13. Ahnen
 14. Ahnin
 15. Aimon
 16. Amain
 17. Amama
 18. Amane
 19. Amani
 20. Amann
 21. Amano
 22. Amen
 23. Amian
 24. Amin
 25. Ammann
 26. Ammen
 27. Ammon
 28. Amon
 29. Amyn
 30. Anama
 31. Anan
 32. Anema
 33. Anima
 34. Annan
 35. Anyan
 36. Aumann
 37. Aumen
 38. Aymon
 39. Aynan
 40. Aimin