Efternavn árvaiAt vide mere om árvai efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at árvai efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet árvai.

árvai efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder árvai, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet árvai helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet árvai

Se kort over efternavn árvai

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal árvai i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet árvai, så vi kan få præcise oplysninger om alle de árvai, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor árvai efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med árvai efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis árvai er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest árvai i verden

 1. Ungarn Ungarn (5407)
 2. Slovakiet Slovakiet (186)
 3. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (6)
 4. England England (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Israel Israel (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal árvai rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med árvai efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor árvai er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande árvai er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet árvai gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. árva
 2. Arvai
 3. Arbai
 4. Arva
 5. Arvay
 6. árabe
 7. Aarab
 8. Arab
 9. Arabi
 10. Araib
 11. Arapi
 12. Aravi
 13. Arba
 14. Arbi
 15. Arfa
 16. Aribi
 17. Arifi
 18. Arpa
 19. Arpaia
 20. Arpi
 21. Arribi
 22. Arrivi
 23. Arrobi
 24. Arrufi
 25. Arvayo
 26. Arvey
 27. Arvia
 28. Arvie
 29. Arpaio
 30. Arufi
 31. Arap
 32. Arebi
 33. Arefi
 34. Arfi
 35. Araabi
 36. Arrifai
 37. Arhab
 38. Araab
 39. Arrab
 40. Araf