Efternavn árabeAt vide mere om árabe efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at árabe efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet árabe.

árabe efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder árabe, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet árabe helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet árabe

Se kort over efternavn árabe

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal árabe i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet árabe, så vi kan få præcise oplysninger om alle de árabe, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor árabe efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med árabe efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis árabe er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest árabe i verden

 1. Brasilien Brasilien (11)
 2. Spanien Spanien (5)
 3. Bolivia Bolivia (1)
 4. Chile Chile (1)
 5. Jordan Jordan (1)
 6. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal árabe rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med árabe efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor árabe er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande árabe er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner árabe. Dette skyldes, at efternavnet árabe ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet árabe, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner árabe, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet árabe eller nogle af de efternavne, der ligner árabe, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet árabe blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn árabe med en fælles rod.

 1. Aarabe
 2. Arrabe
 3. Arabe
 4. Aarab
 5. Arab
 6. Arabi
 7. Arabie
 8. Arabo
 9. Arave
 10. Arbe
 11. Aribe
 12. Arrave
 13. Arribe
 14. Arrube
 15. Arube
 16. Araba
 17. Arape
 18. árva
 19. árvai
 20. Arrab
 21. Aierbe
 22. Arabia
 23. Arabio
 24. Arafa
 25. Araib
 26. Arapa
 27. Arapi
 28. Aravi
 29. Arb
 30. Arba
 31. Arbea
 32. Arbee
 33. Arbeo
 34. Arbi
 35. Arbie
 36. Arbo
 37. Areba
 38. Arfe
 39. Arib
 40. Ariba