Efternavn árvaAt vide mere om árva efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at árva efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet árva.

árva efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder árva, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet árva helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet árva

Se kort over efternavn árva

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal árva i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet árva, så vi kan få præcise oplysninger om alle de árva, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor árva efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med árva efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis árva er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest árva i verden

 1. Ungarn Ungarn (2120)
 2. Slovakiet Slovakiet (53)
 3. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (9)
 4. Rumænien Rumænien (5)
 5. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal árva rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med árva efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor árva er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande árva er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet árva gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner árva. Dette skyldes, at efternavnet árva ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet árva, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner árva, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet árva eller nogle af de efternavne, der ligner árva, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet árva blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn árva med en fælles rod.

 1. árvai
 2. Arva
 3. Arba
 4. Arfa
 5. Arpa
 6. Arvai
 7. Arvay
 8. Arvia
 9. árabe
 10. Aarab
 11. Aarif
 12. Arab
 13. Arafa
 14. Arapa
 15. Arave
 16. Aravi
 17. Arb
 18. Arbai
 19. Arbe
 20. Arbea
 21. Arbi
 22. Arbia
 23. Arbo
 24. Areba
 25. Aref
 26. Arfe
 27. Arff
 28. Arib
 29. Ariba
 30. Arif
 31. Arifa
 32. Arive
 33. Arp
 34. Arpe
 35. Arpi
 36. Arpo
 37. Arrave
 38. Arreba
 39. Arriba
 40. Arripa