Efternavn LissanaAt vide mere om Lissana efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lissana efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lissana.

Lissana efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lissana, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lissana helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lissana

Se kort over efternavn Lissana

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lissana i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lissana, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lissana, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lissana efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lissana efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lissana er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lissana i verden

 1. Italien Italien (209)
 2. Cameroun Cameroun (14)
 3. Niger Niger (2)
 4. Benin Benin (1)
 5. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. England England (1)
 8. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lissana rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lissana efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lissana er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lissana er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lissana gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lissana, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lissana, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Lissana eller nogle af de efternavne, der ligner Lissana, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lissana blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lissana med en fælles rod.

 1. Lassana
 2. Lisana
 3. Lussana
 4. Lessane
 5. Liciana
 6. Liscano
 7. Lisena
 8. Lissen
 9. Lisson
 10. Lizana
 11. Losana
 12. Lussan
 13. Lassina
 14. Luisana
 15. Lasana
 16. Lizzana
 17. Liscani
 18. Lijana
 19. Lesana
 20. Lishan
 21. Laksana
 22. Lisiane
 23. Luisiana
 24. Lassane
 25. Lessama
 26. Lussani
 27. Laciana
 28. Lacsina
 29. Lagana
 30. Laguana
 31. Lasama
 32. Lasane
 33. Lascano
 34. Lassahn
 35. Lassen
 36. Lasson
 37. Lausan
 38. Leasan
 39. Leisan
 40. Lesama