Efternavn LisoniAt vide mere om Lisoni efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lisoni efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lisoni.

Lisoni efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lisoni, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lisoni helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lisoni

Se kort over efternavn Lisoni

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lisoni i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lisoni, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lisoni, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lisoni efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lisoni efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lisoni er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lisoni i verden

 1. Italien Italien (138)
 2. Brasilien Brasilien (62)
 3. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (41)
 4. Chile Chile (39)
 5. Argentina Argentina (31)
 6. Indonesien Indonesien (16)
 7. USA USA (9)
 8. Australien Australien (1)
 9. Bulgarien Bulgarien (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Ecuador Ecuador (1)
 12. England England (1)
 13. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 14. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lisoni rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lisoni efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lisoni er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lisoni er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lisoni gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Lisoni. Dette skyldes, at efternavnet Lisoni ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lisoni, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lisoni, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Lisoni kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Lisoni, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Lison
 2. Luisoni
 3. Liseni
 4. Lisini
 5. Lagoni
 6. Lason
 7. Leson
 8. Lesone
 9. Licini
 10. Licon
 11. Licona
 12. Ligon
 13. Ligona
 14. Lisana
 15. Lisen
 16. Lisena
 17. Liseno
 18. Lisson
 19. Lizon
 20. Loison
 21. Loson
 22. Luconi
 23. Luisini
 24. Lusini
 25. Lyson
 26. Likona
 27. Liscani
 28. Luison
 29. Lisene
 30. Lesni
 31. Laconi
 32. Lasona
 33. Licani
 34. Ligouni
 35. Lassoni
 36. Lisoń
 37. Luson
 38. Lacon
 39. Lacono
 40. Lacson