Efternavn LisiniAt vide mere om Lisini efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lisini efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lisini.

Lisini efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lisini, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lisini helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lisini

Se kort over efternavn Lisini

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lisini i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lisini, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lisini, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lisini efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lisini efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lisini er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lisini i verden

 1. Italien Italien (75)
 2. Uruguay Uruguay (33)
 3. Sydafrika Sydafrika (9)
 4. Zambia Zambia (2)
 5. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lisini rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lisini efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lisini er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lisini er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Lisini eller nogle af de efternavne, der ligner Lisini, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lisini blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lisini med en fælles rod.

 1. Licini
 2. Lisoni
 3. Luisini
 4. Lusini
 5. Liseni
 6. Lahsini
 7. Lecini
 8. Licina
 9. Lisana
 10. Lisen
 11. Lisena
 12. Liseno
 13. Lison
 14. Lizzini
 15. Lucini
 16. Lusiani
 17. Luisina
 18. Lusine
 19. Lixin
 20. Liqin
 21. Licinio
 22. Liscani
 23. Leosini
 24. Lisima
 25. Lisene
 26. Licinia
 27. Lisciani
 28. Lugini
 29. Lesni
 30. Lisiane
 31. Lesin
 32. Lusin
 33. Luisoni
 34. Licani
 35. Lasin
 36. Lesina
 37. Lachini
 38. Lacina
 39. Lacsina
 40. Lagin