Efternavn GaldiniAt vide mere om Galdini efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Galdini efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Galdini.

Galdini efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Galdini, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Galdini helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Galdini

Se kort over efternavn Galdini

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Galdini i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Galdini, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Galdini, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Galdini efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Galdini efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Galdini er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Galdini i verden

 1. Italien Italien (590)
 2. Brasilien Brasilien (441)
 3. Argentina Argentina (37)
 4. USA USA (18)
 5. Schweiz Schweiz (14)
 6. Frankrig Frankrig (14)
 7. Belgien Belgien (12)
 8. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (4)
 9. Tyskland Tyskland (2)
 10. Albanien Albanien (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Nederlandene Nederlandene (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Galdini rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Galdini efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Galdini er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Galdini er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Galdini, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Galdini.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Galdini, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Galdini, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Galdin
 2. Galdino
 3. Galdoni
 4. Goldini
 5. Galdana
 6. Galdano
 7. Galdiano
 8. Galdon
 9. Galdona
 10. Gauldin
 11. Gaulding
 12. Gilding
 13. Goldin
 14. Golding
 15. Goldoni
 16. Gualdoni
 17. Guldin
 18. Goldani
 19. Goldine
 20. Galdanes
 21. Galdanez
 22. Galdeano
 23. Galdones
 24. Galton
 25. Galtung
 26. Gaulden
 27. Gilden
 28. Gildon
 29. Gladding
 30. Gladin
 31. Glading
 32. Goldan
 33. Golden
 34. Goldon
 35. Goldyn
 36. Gouldin
 37. Goulding
 38. Guldan
 39. Gulden
 40. Galadima