Efternavn GalateanuAt vide mere om Galateanu efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Galateanu efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Galateanu.

Galateanu efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Galateanu, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Galateanu helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Galateanu

Se kort over efternavn Galateanu

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Galateanu i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Galateanu, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Galateanu, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Galateanu efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Galateanu efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Galateanu er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Galateanu i verden

 1. Rumænien Rumænien (570)
 2. Moldova Moldova (121)
 3. Spanien Spanien (19)
 4. USA USA (14)
 5. Canada Canada (4)
 6. Belgien Belgien (2)
 7. England England (2)
 8. Grækenland Grækenland (2)
 9. Østrig Østrig (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. Skotland Skotland (1)
 13. Israel Israel (1)
 14. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Galateanu rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Galateanu efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Galateanu er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Galateanu er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Galateanu. Dette skyldes, at efternavnet Galateanu ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Galateanu, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Galateanu.

At afgøre om efternavnet Galateanu eller nogle af de efternavne, der ligner Galateanu, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Galateanu blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Galateanu med en fælles rod.

 1. Galatanu
 2. Galatan
 3. Galdeano
 4. Glodeanu
 5. Galdana
 6. Galdano
 7. Galdiano
 8. Gallatin
 9. Galton
 10. Galtung
 11. Geltman
 12. Geltmann
 13. Gilten
 14. Gladen
 15. Gladman
 16. Glodean
 17. Goltmann
 18. Glitman
 19. Galatonov
 20. Galdames
 21. Galdamez
 22. Galdanes
 23. Galdanez
 24. Galdin
 25. Galdino
 26. Galdon
 27. Galdona
 28. Galdoni
 29. Galtney
 30. Gaulden
 31. Gilden
 32. Giltinan
 33. Gilton
 34. Gladden
 35. Gladding
 36. Gladin
 37. Glading
 38. Gladwin
 39. Gleaton
 40. Gloden